Gå till huvudinnehållet
Det verkar som att du använder Internet Explorer 11 eller en äldre version. Den här webbplatsen fungerar bäst med moderna webbläsare som de senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge. Om du fortsätter med den här webbläsaren kan du få oväntad

Ämnesguide arkeologi

Sök tidskrifter och artiklar


I biblioteket finns ett stort antal arkeologiska tidskrifter. Det finns både elektroniska och tryckta tidskrifter. Titlarna hittar du i bibliotekets katalog Vitalis och via Browzine. 

I vissa av tidskrifterna är alla nummer inte tillgängliga för läsning. Det beror på att förlaget gör dem tillgängliga först efter en viss tid (sk embargo-tid) som kan variera mellan sex månader upp till två år. Om du vill läsa tidskrifterna på distans behöver du logga in med din inloggningskod till Open Athens.

Sök i bibliotekets katalog Vitalis

 

I Vitalis kan du söka efter både tryckt och elektroniskt material.

Logga in i Vitalis


Sök och läs arkeologiska tidskrifter i Browzine

Med BrowZine kan du läsa bibliotekets elektroniska tidskrifter på iPhone, iPad, Android eller se din bokhylla på webben. Logga in med din OpenAthens-inloggning om du befinner dig utanför bibliotekets nätverk. Kontakta biblioteket om du saknar inloggningsuppgifter.